Tyson – Roy Jones Jr, mbyllet pa fitues

Tyson – Roy Jones Jr, mbyllet pa fitues

Ka përfunduar me barazim meçi i shumëpërfolur i veteranëve të boksit, Mike Tyson dhe Roy Jones Jr.

Meçi u zhvillua në Staples Center, Los Angeles, California pa praninë e shikueseve.

Pati shumë polemika dhe spekulimeve sa i përket rregullave të vendosura nga përfaqësuesit e boksierëve.

Statistikat e goditjeve tregojnë se Tyson goditi Jones, 67-37. 35-4  në goditjet e trupit por Jones pati 43 goditje më shumë gjithsej.

Iron Mike në aspektin e goditjeve trupore qëndroi para Jones në shtatë raunde dhe një raund përfundoi në barazim.

Gjithashtu shmangej nga goditjet pati më shumë Tyson. Tyson është 54 vjeçar, ndërsa Jones 51 vjeçar.