Tri hile për zgjedhjen e këpucëve që ju bëjnë të dukeni më e gjatë

Tri hile për zgjedhjen e këpucëve që ju bëjnë të dukeni më e gjatë

Ndërsa të qenit i shkurtër vjen me përfitime (gjithmonë keni një rast për të qenë përpara dhe në qendër të çdo fotografie grupi), ka një të keqe – veçanërisht kur bëhet fjalë për veshjen.

Në krye të detyrimit të palosjes ose rrokullisjes së pothuajse çdo palë pantallona, ​​veshjet treçerekëshe priren të duket se ju presin dhe i kthejnë këmbët në cungje.

Po ashtu, në varësi të ngjyrës dhe gjatësisë, këpucë të caktuara kanë të njëjtin efekt.

Megjithatë, çizmet e bardha dhe atletet mund t’ju bëjnë të dukem të dukeni më e gjatë. Ndoshta është për shkak se ato janë një ngjyrë klasike, neutrale, ose fakti që ato shfaqen dhe shndritin çdo veshje.

Hilja funksionon edhe më mirë kur këpucët janë të pakta dhe shfaqin këmbën ose kyçin, apo çizme me çorape dhe gjithashtu me një platformë delikate e cila rrit gjatësinë tuaj.

Janë detaje si këto që ndihmojnë për të krijuar një linjë pa ndërprerje, të paprerë, e cila është qëllimi përfundimtar kur synoni të dukeni më të gjatë.

Më poshtë gjeni tri hilet kryesore:

Këpucë të bardha

 

Këpucë metalike

 

Këpucë të zeza të kombinuara me çorape

 

/Telegrafi/