Boksierët vazhdojnë përgatitjet në Durrës

Boksierët vazhdojnë përgatitjet në Durrës

Federata e boksit e Kosovës vazhdon sipas planprogramit të paraparë për përgatitje e kombëtares së Kosovës.

Kësisoj boksierët e Kombëtares së Kosovës në boks (Senior dhe të rinjë - Youth 17-18 vjeqar), po vazhdojnë përgatiten në Durrës.

Këto përgatitje janë të mirëseardhura për boksierët senior dhe të rinjë para garave ndërkombëtare që i presin në muajt në vijim:

1.Turneu ndërkombëtar “ Bocskai Istvan Memorial” për senior në Debrecen (Hungari) 07-13 shkurt 2021

2.Turneu ndërkombëtar “Pavarësia” Prishtine 13 Shkurt 2021

3.Turneu ndërkombëtar “Adriatic Pearl” për të rinj (youth) në Budva (Mali i Zi) 16-22 shkurt 2021

4.Turneu ndërkombëtar “Strandja” për senior djemë dhe vajza ne Sofie(Bullgari) 21-28 shkurt 2021

5.Kampionati Ballkanik për senior djemë dhe vajza ne Zagreb (Kroaci)

6.Turneu ndërkombëtar “Istambul Bosphorus ” për senior djemë dhe vajza në Turqi 07-12 mars 2021

Përgatitjet po zhvillohen tri herë në ditë gjithnjë duke respektuar këshillat e dalura nga MSH,MKRS, dhe IKSHP, gjithnjë duke e ruajtur distancën fizike 1.5 -2 m.