8 veshjet më të bukura të Kate Middleton, gjatë dimrit!

8 veshjet më të bukura të Kate Middleton, gjatë dimrit!

E respektuar si një nga mbretëroret më elegante në Evropë, Dukesha e Kembrixhit gjithmonë është dalluar për stilin e saj të padytë.

Nga palltot shumëngjyrëshe tek veshjet e thurura dekorative dhe veshje të tjera të mrekullueshme, mamaja e tre fëmijëve është një gjeni krijues kur bëhet fjalë për modën. Ne më poshtë ju kemi sjellë disa kombinime fantastike të Kate në dimër, të cilat ju mund t’i shikoni më poshtë.