Po sikur të vendosni një aspirinë në lavatriçen tuaj?

Po sikur të vendosni një aspirinë në lavatriçen tuaj?

Çfarë pune mund të bëjë gjatë larjes.

Makina larëse është sigurisht një nga pajisjet më të dobishme shtëpiake qoftë nëse jeton vetëm ose me një familje. Dhe ka mënyra për ta bërë atë të funksionojë edhe më me efektshmëri me materiale që mbase nuk i keni imagjinuar.

Një nga këta përbërës është aspirina. Çfarë mund të arrini?

Me disa aspirina mund të shmangni nxirjen me të vërtetë të bezdisshme të rrobave. Çfarë saktësisht duhet të bësh. Provoni të merrni 5 tableta aspirina dhe t’i tretni në 2 litra ujë. Rrobat e bardha dhe të dëmtuara duhet të lihen në ujë për 8-9 orë në mënyrë që të zhyten mirë. Përndryshe mund të shtoni tableta aspirina së bashku me detergjentin gjatë lavanderisë tuaj të rregullt.

Arsyet përgjegjëse për rrezitje të rrobave janë të shumta. Disa prej tyre janë fërkime dhe larje të vazhdueshme në programe “të rënda” që shkaktojnë fërkime të vazhdueshme me pëlhura të tjera në lavatriçe. Aspirinat mund t’i japin zgjidhje kësaj ndërsa në të njëjtën kohë mund të trajtojnë disa njolla të vështira.