KQZ vazhdon procesin e verifikimit të aplikuesve nga jashtë Kosovës

KQZ vazhdon procesin e verifikimit të aplikuesve nga jashtë Kosovës

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me procesin e verifikimit të aplikuesve për t’u regjistruar si votues jashtë Kosovës.

Me qëllim të zbatimit të Vendimit dhe Udhëzimit të KQZ-së për verifikimin e aplikacioneve për regjistrim, KQZ ka funksionalizuar qendrën e thirrjeve. Për këtë proces janë hapur 25 linja telefonike. Numrat e telefonit prej nga zyrtarët e angazhuar të KQZ-së i realizojnë thirrjet janë si në vijim: 
 
38138211045
38138211146
38138211154
38138211210
38138211213
38138211219
38138211220
38138211227
38138211251
38138211259
38138211273
38138211374
38138211375
38138211381
38138211385
38138211392
38138211393
38138211414
38138211416
38138211429
38138211462
38138211468
38138211488
38138211517
38138211522


MË SHUME NGA Aktuale