15 vjeçari nga Gjermania anëtarësohet në LDK, e pret Isa Mustafa

15 vjeçari nga Gjermania anëtarësohet në LDK, e pret Isa Mustafa

Në një njoftim të LD-së thuhet se sot, kryetari i partisë, Isa Mustafa, ka pritur, 15 vjeçarin nga Gjermania, Leonard Mulaku.

Kryetari Mustafa, sipas njoftimit, i uroi mirëseardhje Leonardit i cili ka ardhur dje nga Gjermania për t’u anëtarësuar në LDK.

“Gjatë takimit u diskutua kryesisht për sfidat e të rinjve në Kosovë dhe programin e LDK-së.

Leonardi është 15 vjeçar i cili u zgjedh kancelari më i ri në moshë, pasi që ka qenë në praktikë në zyrën e kancelares, Angela Merkel, thotë njoftimi i LDK’së.


MË SHUME NGA Aktuale