UNUM Festival shpalosin listën e emrave performues të edicionit të sivjetmë

UNUM Festival shpalosin listën e emrave performues të edicionit të sivjetmë

Festivali UNUM ka zbuluar së fundmi listën e emrave që do të performojnë në festivalin që do të mbahet këtë vit.

Me mbështetjen e plotë të Qeverisë së Shqipërisë, festivali do të mbahet prej 3 deri më 7 qershor 2021, në plazh dhe mes pishave, në hapësirat e hapura të Shëngjinit.

Përmes një njoftimi në rrjetin social Facebook, UNUM Festival kanë zbuluar emrat performues, teksa kanë njoftuar edhe mbi rregullat e pandemisë.

Ky është postimi i plotë i tyre:

“1. Kjo ngjarje do të zhvillohet 100%. Ne e kuptojmë situatën në botë tani, por kjo ngjarje do të ndodhë dhe në një mënyrë të përgjegjshme. Ne kemi miratimin e qeverisë për të bërë ngjarjen, pa marrë parasysh se çfarë, dhe ngjarja do të zhvillohet pavarësisht nga kufizimet në vendet e tjera gjithashtu. Pra, edhe nëse kjo do të thotë që ngjarja duhet të bëhet e vetme për vendasit ose ata që janë në gjendje të mbërrijnë, kjo do të ndodhë.

2. Ne do të jemi 100% të sigurt ndaj Covid-it dhe të bindur, falë Swallow Events, partnerët tanë në këtë, të cilët do të ofrojnë shërbimin e tyre të shpejtë të provave për festivalin, për të siguruar që të gjithë ata që hyjnë të testohen dhe të jenë pa virus para se të hyjnë në ngjarje. Ne jemi duke marrë të gjitha masat e kërkuara për të siguruar që masat e sigurisë ndiqen në çdo kohë dhe do të ketë tolerancë zero për këtë çështje.
Bëhuni një me ne!”. /Telegrafi/