KQZ certifikon listat e PDK-së dhe LDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit

KQZ certifikon listat e PDK-së dhe LDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit

Lista e LDK-së dhe PDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit është certifikuar nga Komisioni Qendror Zgjedhor.

Lista e LDK-së dhe PDK-së për zgjedhjet e 14 shkurtit është certifikuar nga Komisioni Qendror Zgjedhor.

Kjo pasi në listat e tyre nuk ka asnjë kandidatë që ka probleme me ligjin.


MË SHUME NGA Aktuale