​540 tiketa për mosrespektim të masave anti-covid

​540 tiketa për mosrespektim të masave anti-covid

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në qytete të ndryshme të Kosovës, ka shqiptuar 540 tiketa në bazë të ligjit Covid-19.

Policia gjithashtu ka shqiptuar edhe 858 tiketa trafiku.

Ndërkohë, njofton se kanë ndodhur aksident trafiku me të lënduar 22 dhe 23 aksidente me dëme materiale.


MË SHUME NGA Aktuale