Trepça ’89 - Prishtina, formacionet

Trepça ’89 - Prishtina, formacionet

Trepça ’89 dhe Prishtina ndeshen sot në kuadër të javës së 22-të në Superligën e Kosovës.

Trepça ’89: Hyseni, Pllana, Nimani, Ar. Muja, Darwish, Ard. Muja, Jashari, Shala, Ademi, Happy.

Prishtina: Nika, B.Krasniqi, Dellova, Bekteshi, Mici, Bardhoku, Zyba, E.Krasniqi, Abazi, Shillova, Kryeziu.