Kurti: Edhe Shqipëria ka nevojë për ndryshime sikurse Kosova

Kurti: Edhe Shqipëria ka nevojë për ndryshime sikurse Kosova

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Albin Kurti së bashku me kandidatin për deputetë të Kuvendit të Shqipërisë, nga LVV-ja Boiken Abazi kanë mbajtur një konferencë për media.

Në këtë konferencë, Kurti ka thënë se edhe Shqipëria ka nevojë për ndryshime sikurse Kosova.

Ai ka shtuar se mbështetja që ka LVV-ja nga qytetarët do të reflektohet edhe në zgjedhjet e 25 prillit.

“Jemi të bindur që kjo mbështetje do të reflektohet edhe në zgjedhjet e radhës, ku qytetarët duhet të zgjedhin udhëheqësit e tyre. Ndryshimet në Kosovë janë bërë, edhe Shqipëria ka nevojë për ndryshime. Shqiptarët e pakënaqur janë shpresa e Shqipërisë dhe e jona”, ka thënë Kurti.

Ai ka shtuar se edhe në Kosovë edhe në Shqipëri duhet të kthehen shqiptarët që të investojnë.