Çfarë duhet të keni gjithmonë me vete?

Çfarë duhet të keni gjithmonë me vete?

E vërteta është që ju kaloni shumë orë para pasqyrës duke u përpjekur të arrini një rezultat perfekt me make up tuaj.

Për fat të keq, nxehtësia shkakton djersë dhe djersa prish make up. Pra, çfarë duhet të jetë në çantën tuaj për të qenë gjithmonë gati?

Buzëkueq, korrektor dhe pudër. Këto tre janë “Trinia e Shenjtë”, pasi ato do t’ju ndihmojnë të eleminoni çdo njollë nga fytyra juaj.

Korrektori do të lehtësojë zonën poshtë syve, pluhuri do të largojë shkëlqimin e krijuar nga djersa dhe buzëkuqi do t’u japë ngjyrë buzëve tuaja!