Shala: Pandemia ka ndikuar të rritet dhuna në familje

Shala: Pandemia ka ndikuar të rritet dhuna në familje

Viti 2020 do të mbahet mend, si vit pandemik dhe që ndikoi negativisht në të gjitha fushat.

Nita Shala, Zëvendës Ministre e Drejtësisë dhe Koordinatore Nacionale kundër Dhunës në Familje, vlerësoi se dhuna në familje ka shënuar rritje me 6 %.

"Në vitin 2020, kemi rritje të dhunës, edhe në këtë tremujor, kemi rritje. Pandemia ka ndikuar dhe ka sjellë stres në familje" , tha ajo në RTK.


MË SHUME NGA Aktuale