​Kosnett: FSK po kontribuon në sigurinë rajonale dhe globale

​Kosnett: FSK po kontribuon në sigurinë rajonale dhe globale

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Philip Kosnett ka thënë se vendosja e përbashkët e FSK me ushtrinë amerikane në Kuvajt, është demonstrim i gatishmërisë së Kosovës për të përqafuar përgjegjësitë përtej kufijve të saj që kontribuon në sigurinë rajonale dhe globale.

“Vendosja e përbashkët e FSK-së dhe Ushtrisë Amerikane në Kuvajt është një moment historik i vërtetë - jo vetëm për mbrojtjen e vetë Kosovës, por edhe si një demonstrim i gatishmërisë së Kosovës për të përqafuar përgjegjësitë përtej kufijve të saj që kontribuojnë në sigurinë rajonale dhe globale".


MË SHUME NGA Aktuale