Dolce & Gabbana zgjeron koleksionin e parfumeve Velvet

Dolce & Gabbana zgjeron koleksionin e parfumeve Velvet

Dolce & Gabbana ka zgjeruar Koleksioninin Velvet me Velvet Black Patchouli, një ftesë ekskluzive në botën e Domenico Dolce dhe Stefan Gabbana. Koleksioni Velvet u prezantua në 2011 dhe zgjerohet çdo vit për një ose më shumë publikime të reja.

Parfumeri Rodrigo Flores-Roux kthehet në linjën Velvet, aromat e para të të cilës ajo i krijoi dhjetë vjet më parë. Përbërja komplekse, e zhvilluar me elementët më të mirë, kombinon një përzjerje të vajit me erëza dhe balsam me shije frutash në një aromë misterioze orientale që ringjall diversitetin unik kulturor të Italisë.

Velvet Black Patchouli u frymëzua nga kohët kur mallrat e çmuar mbërrinin nga Lindja në brigjet e Italisë dhe aroma misterioze, dehëse qëndronte në ajër. Duke hapur me nota të sipërme të gjalla dhe balsamike të vajit indian dhe portokallit sicilian, kjo aromë druri orientale lëshon zemrën e sherebelës aromatike, theksimet e saj me lule dhe duke i lënë vendin nëntokave të ëmbla të duhanit, para se të kulmonte në bazën e tokës  së Venezuelës.