Valon Murati rizgjedhet kryetar i Lëvizjes për Bashkim

Valon Murati rizgjedhet kryetar i Lëvizjes për Bashkim

Valon Murati sërish është zgjedhur kryetar i partisë Lëvizja për Bashkim

Këtë për klankosova.tv e bëri të ditur Murati duke shtuar se nuk kishte kundër kandidat tjetër.

Ai ka thënë se do të punojë sa më shumë për partinë dhe se do të ketë më shumë përgjegjësi shtesë.