Këtë të enjte nga ora 19:30, shfaqet komedia "TRI MENDJE NË ANKAND"

Këtë të enjte nga ora 19:30, shfaqet komedia "TRI MENDJE NË ANKAND"

Këtë të enjte, më 17.06.2021 nga ora 19:30, komedia me e çmendur e të gjitha kohërave në Teatri Muharrem Qena Mitrovicë "TRI MENDJE NË ANKAND"

Mund ta imagjinoni dot;

tre intelektual, profesor, politikan, përfaqësues të shoqërisë civile dhe shtetërore, të mbyllur në çmendinë së bashku me Popin - që përfaqson "Popullin".

Tranzicioni i cili nuk ndodhë kurr...

Në anën tjetër, një infermiere e rrethuar me të "çmendur"...

Më vonë "Çmendinën" e vizitojnë të "Huajtë" dhe i mësojnë "Intelektualët" dhe "Popullin" se si të përdorin "oturaket" e tyre për ti mbyllur vrimat e çmendinës, nga të cilat  i'u vijnë̈ të këqijat.

Situata komike dhe personazhe të jashtëzakonshme, së shpejti vijnë̈ për ju nga "Dhoma nr 13"

 

Autor: Ferdinand Hysi

Regjia: Marigona Bekteshi Ferati

Kompozimi: Gezim Hasani

Koreografia: Sinan Kajtazi

Skenografia: Shyqyri Qeliku

Kostumografia: Hadije Topalli

 

Nga dhoma nr 13 luajnë:

Mirsad Ferati - Inxhinier

Fatmir Haliti - Historian

Artan Hetemi Snupa TC - Fizikant

Blerina Veseli - Popi/Populli

Rabije Kryeziu - Infermiere e Çmendines

Mehmet Preteni - I huaji