Kryeministri mbledh kabinetin qeveritar

Kryeministri mbledh kabinetin qeveritar

Nga Zyra e Kryeministrit kanë njoftuar se kabineti qeveritar do të mblidhet në orën 13:00.

Mirëpo, në komunikatë nuk tregohet për pika të rendit dhe arsyen e mbledhjes.

Ndërkohë, që sot kryeministri i Kosovës, Albin Kurti pret në takim ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombëtar të Italisë, Luigi Di Maio. Takimi i Kurtit dhe ministrit italian do të jetë në ora 16:20.