Merret vendimi për numrin e tifozëve për gjysmëfinale dhe finale

Merret vendimi për numrin e tifozëve për gjysmëfinale dhe finale

60 mijë tifozë do të kenë fatin për së afërmi të përjetojnë emocionet që të dhuron një gjysmëfinale dhe finale e Kampionatit Evropian.

Tashmë është marrë vendimi përfundimtar.

Njëra prej gjysmëfinaleve të Kampionatit Evropian do të zhvillohet në stadiumin e Anglisë, në Wembley.

Ai do të jetë pothuajse i stërmbushur me tifozë. Plot 60 mijë do të lejohen që të shikojnë ndeshjet e parapara që të luhen aty. Kjo do të jetë hera e parë që një numër kaq i madh pas pandemisë lejohet në Wembley.

Në total, kapaciteti i Wembley është 90 mijë ulëse.