Mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Mbahet mbledhja e Komisionit për Mbikëqyrjen e Financave Publike

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike sot mban mbmedhje.

Rendi i ditës:                                                     


1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Shqyrtimi i Raportit të auditimit të performances “Transparenca dhe llogaridhënia në procesin e financimit të organizatave jo-qeveritare”. Të Ftuar: Zyra e Kryeministrit, Minitri i MKRS z.Hajrulla Çeku dhe Komuna e Prishtinës; 
3.    Të ndryshme.
 

Vendi: N506 Koha: 10:00


MË SHUME NGA Kulturë