Kështu dukej Charlie Chaplin në të vërtetë

Kështu dukej Charlie Chaplin në të vërtetë

Fytyra e vërtetë e Charlie Chaplin, ishte ndryshe. Nuk kishte mustaqe fare dhe dukej shumë më i ri, se në filmat që luante.

Charlie Chaplin ishte 23 vjeç në 1916 kur ai ishte tashmë ylli i më shumë se pesëdhjetë filmave të shkurtër, përfshirë The Tramp.Charles Spencer Chaplin rridhte nga një familje e varfër dhe arriti të fitojë miliona në Hollywood.

Filmi i tij ‘Etja për ar’, tematizon pikërisht këtë kontradiktë: realiteti i trishtuar dhe ëndrra për ar e pasuri. Mustaqe të zeza, kapelja, bastuni dhe të ecurit si rosak me këpucët e mëdha – karakteristika të Charlie Chaplin këto që nuk i harron askush.

Chaplin u ka mbijetuar kohërave – ndonëse periudha e tij si regjisor i përket një të shkuare të largët.

Më poshtë keni një fotografi të fytyrës së vërtetë të gjeniut të filmit. 


MË SHUME NGA Kulturë