Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Dr. Obaid Al Ketbi, ish komandant i Njësitit të Emirateve të Bashkuara në kuadër të KFOR-it, do të flas për mbështetjen e Emirateve të Bashkuara pas luftës në Kosovë.

Si të përballohet vapa në shtatëzani dhe për infeksionet urinare, flet Dr. Memli Morina, obstetër gjinekolog.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


MË SHUME NGA Aktuale