Bëhet e ditur data e publikimit të “Don’t Look Up”

Bëhet e ditur data e publikimit të “Don’t Look Up”

Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Ariana Grande, Meryl Streep, janë vetëm disa nga emrat të cilët do të jenë pjesë e “Don’t Look Up”.

Por, lista nuk mbaron këtu, Cate Blanchett, Jonah Hill, Rob Morgan, Tyler Perry, Timothee Chalamet, Ron Perlman, janë emrat e tjerë pjesë e këtij filmi.

“Don’t Look Up” është me regji të Adam McKay dhe flet për dy astronautë të cilët alarmojnë botën se një kometë do të shkatërrojë tokën.

Është bërë e ditur se filmi do të lansohet më 10 dhjetor, në Netflix.