Feng Shui zbulon: Nëse vishni rroba të zeza, ju tërhiqni jetën
Sharr Travel

Feng Shui zbulon: Nëse vishni rroba të zeza, ju tërhiqni jetën

Kur zgjidhni ngjyrën e rrobave tuaja, përpiquni të zgjidhni nuancat në të cilat ndiheni më mirë, sepse kjo së pari do të nxisë energjinë pozitive.

Sidoqoftë, nëse doni të mësoni kuptimin dhe simbolikën më të thellë të ngjyrave, mund të shikoni në interpretimet e traditës së Feng Shui.

Çfarë simbolizon e zeza? Më shpesh, njerëzit e lidhin atë në një kuptim shpirtëror me energji negative dhe trishtim, dhe sipas Lindjes Feng Shui, e zeza ka të bëjë shumë me ujin. Ekspertët besojnë se kjo është për shkak të faktit se errësira pasqyron thellësinë dhe pafundësinë e elementit të ujit.

Rrobat e errëta interpretohen si një shenjë e stabilitetit. Nëse keni caktuar një takim të rëndësishëm ose duhet të bëni një detyrë ose punë shumë të rëndësishme, vishni më shumë të zeza. Sidoqoftë, ekspertët e Feng Shui paralajmërojnë se nuk duhet të visheni nga koka te këmbët me të zeza, por të dozoni me kujdes këtë ngjyrë. E zeza rrit efektin e ngjyrave të tjera, kështu që është e dëshirueshme që të mos e bëni atë kryesore.

Psikologët thonë se e zeza zgjidhet nga ata njerëz që duan të krijojnë përshtypjen e misterit. Rrobat e zeza janë tepër tërheqëse energjikisht për njerëzit përreth jush. Nëse doni të tërhiqni vëmendjen dhe të dukeni mirë dhe elegante, vishni të zeza.

Kjo funksionon shkëlqyeshëm edhe në takimin e parë. Njerëzit pa vetëdije tërheqin paralele midis pasurisë, suksesit dhe së zezës, kështu që përdorni atë në avantazhin tuaj. Psikologët e ngjyrave rekomandojnë kufizimin e ngjyrës së zezë dhe freskimin e ngjyrës së zezë me ngjyra të tjera. Opsionet më të mira janë të zezë dhe të kuqe, të zezë dhe të bardhë dhe të zezë dhe blu. Përveç kësaj, përdorimi i tepërt i ngjyrës së zezë në veshjet tuaja mund të shkaktojë mendime negative.

Herën tjetër që pyesni veten se sa e zeza ndikon në energjinë tuaj, mos u shqetësoni, por stërviteni atë, por përpiquni të shmangni bërjen e çdo veshje të zezë. Luani me ngjyrën e zezë dhe ngjyrat e tjera, kështu që bëni një kombinim ideal të energjisë dhe modës.