Ministri Vitia raporton për menaxhimin e situatës me `COVID 19`
Sharr Travel

Ministri Vitia raporton për menaxhimin e situatës me `COVID 19`

Komisioni për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale sot mban mbledhje.

RENDI I DITËS

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Takimi me ministrin e Ministrisë së Shëndetësisë z. Arben Vitia
-    Tema : Menaxhimi i situatës me ,,COVID 19 “
3.    Të ndryshme.
 

Vendi: N302 Koha: 10:00