Vazhdon edhe sot procesi gjyqësor kundër Salih Mustafës
Sharr Travel

Vazhdon edhe sot procesi gjyqësor kundër Salih Mustafës

Edhe gjatë ditës së sotme do të vazhdojë procesi gjyqësor kundër ish-ushtarit të UÇK-së, Salih Mustafa në Hagë. Kjo do të jetë dita e katërt e gjykimit të Mustafës dhe do të fillojë në orën 9 e 30.

Kujtojmë se dje ka dëshmuar edhe dëshmitari i parë në këtë proces para gjyqit të Hagës.