Fituesit e Nobelit marrin medaljet në vendet e tyre

Fituesit e Nobelit marrin medaljet në vendet e tyre

Fituesit e Nobelit edhe këtë vit do të marrin medaljen dhe diplomën në vendet e tyre, shkruan Fondacioni Nobel në një njoftim për shtyp.

"Unë mendoj se të gjithë duan që pandemia të përfundojë, por ne nuk jemi ende atje. Çmimi Nobel është një fenomen global. Çdo vit, laureatët emërohen nga kontinente të ndryshme dhe është pasiguria që rrethon zhvillimin e pandemisë dhe mundësitë për udhëtime ndërkombëtare që do të thotë që laureatët e vitit 2021 do të marrin çmimet në vendet e tyre ", thotë Vidar Helgesen, CEO i Fondacionit Nobel.