Ekskluzive: Dy rusët non-grata i mbledhin ‘plaçkat’ dhe ikin nga Kosova
Sharr Travel

Ekskluzive: Dy rusët non-grata i mbledhin ‘plaçkat’ dhe ikin nga Kosova

RTK ka siguruar fotot derisa dy rusët e shpallur persona non-grata nga Presidentja e Republikës së Kosovës, i mbushin bagazhet e makinave të tyre me ‘plaçka’ dhe ikin nga Kosova me ‘bisht ndër këmbë’ siç do të thoshte populli. Poashtu në foto shihet makina e tyre edhe në njërën nga pikat kufitare duke e lëshuar Republikën e Kosovës.

Denis Vengerskii dhe Alexey Kryvosheev janë dy personat që janë identifikuar nga llupa e institucioneve të Kosovës, më konkretisht nga Agjencia Kosovare e Intelegjencës se veprimtaria e tyre është cenuese për sigurinë kombëtare.

Njëri nga ta Alexey Kryvosheev, nuk e ka për herë të parë që është shpallur “person non grata”.

Ai edhe nga autoritetet shqiptare është shpallur i papranueshëm, pasi që në janar të këtij viti, sipas qeverisë shqiptare, vazhdimisht ka thyer masat anti-covid në Shqipëri.MË SHUME NGA Aktuale