16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e dy qeverive
Sharr Travel

16 marrëveshje pritet të nënshkruhen në mbledhjen e dy qeverive

Ambasadori i ri i Kosovës në Shqipëri, Skender Durmishi, ka treguar detajet për takimin e dy qeverive Kosovë-Shqipëri.

Durmishi tregoi se deri më tani janë në plan për t'u nënshkruar 16 marrëveshje mes dy kryeministrave, Albin Kurtit dhe Edi Ramës.

“Çdo gjë është gati, mbledhja e dy qeverive mbahet në Elbasan”, tha ambasadori.

“Konsideroj se është i rëndësishëm për ecjen e mëtejme në zbatimin e programeve ligjeve dhe marrëveshjeve në të dy vendet”, tha Durmishi për takimin.

“Agjenda parasheh që të ketë takime mes dy kryeministrave, udhëheqësve të kabineteve, ministrat e dikasterve do të takohen veç e veç dhe së bashku, ku edhe do të bëhet një vlerësim i dikastereve se sa janë zbatuar marrëveshjet”, ka thënë Durmishi në Klan.

“Do të ketë një ceremoni që pasohet me nënshkrimin e 16 marrëveshjeve”.


MË SHUME NGA Aktuale