Ministrja Gërvalla raporton në Komisionin për Punë të Jashtme
Sharr Travel

Ministrja Gërvalla raporton në Komisionin për Punë të Jashtme

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë sot mban mbledhje.

Rendi i ditës

1.    Miratimi i rendit të ditës;
2.    Miratimi i procesverbaleve nga mbledhjet e mbajtura më 12 dhe 16 nëntor 2021;
3.    Raportim i ministres së Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës znj. Donika Gërvalla lidhur me përmbushjen e obligimeve të MPJD;
4.    Të ndryshme. 
 
Vendi: N303 Koha: 10:00 


MË SHUME NGA Aktuale