Mbahet mbledhja e Komisionit për Çështje të Sigurisë
Sharr Travel

Mbahet mbledhja e Komisionit për Çështje të Sigurisë

Komisioni për Çështje të Sigurisë dhe Mbrojtjes sot mban mbledhje.

Rendi i ditës:                                                    

 

1.     Miratimi i rendit të ditës;

2.     Miratimi i procesverbalit nga mbledhja e komisionit e mbajtur me datë 17.11.2021;

3.     Raportimi i Kryeshefit Ekzekutiv të Inspektoratit Policor të Kosovës z.Kushtrim Hodaj;

4.     Të ndryshme.
Vendi: N302 Koha: 10:00 


MË SHUME NGA Aktuale