Bordi nesër diskuton për gjendjen aktuale në RTK
Lajme

Bordi nesër diskuton për gjendjen aktuale në RTK

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës me datën 23 dhjetor 2021 do të mbajë mbledhjen e radhës, në të cilën do të diskutohet për gjendjen aktuale në RTK..

Në këtë mbledhje është i ftuar drejtori i përgjithshëm i RTK-së, drejtori i zyrës ligjore dhe drejtori i financave.

Mbledhja do të mbahet në ora 10:00 në zyrën e Bordit/ Radio Kosova/ Kati IV. 


MË SHUME NGA Lajme