Bordi i RTK-së nesër mban mbledhjen e radhës
Lajme

Bordi i RTK-së nesër mban mbledhjen e radhës

Bordi i Radio Televizionit të Kosovës nesër do të mbajë mbledhjen e radhës nga ora 18:00.

"Bordi i Radio Televizionit të Kosovës me datën 30 dhjetor 2021 do të mbajë mbledhjen e radhës, ku do të diskutohet për buxhetin dhe skemën programore të RTK-së.
Mbledhja do të mbahet në ora 18:00 në zyrën e Bordit/ Radio Kosova/ Kati IV", thuhet në njoftimin.


MË SHUME NGA Lajme