Thonjtë me ngjyrë portokalli në dimër? Kjo është mënyra e drejtë
Lifestyle

Thonjtë me ngjyrë portokalli në dimër? Kjo është mënyra e drejtë

Disa ngjyra janë pjesë e familjeve specifike me kalimin e kohës, të cilat nga ana e tyre bien në kategorinë e tendencave në periudha të ndryshme të vitit.

Disi ngjyrat e ndezura dhe lozonjare i përkasin verës së freskët, të lëngshme dhe të këndshme, në ndryshim nga ato më të mjegullta, të errëta dhe më imponuese, të cilat i kujtojnë të gjithëve se moti ka rënduar.

Por viti i kaluar na dha shumë mësime përmes të cilave diversiteti mori thelbin dhe përmbajtjen. Atëherë, kush e përcakton se çfarë i përshtatet më mirë psikosintezës sonë ose më mirë, cila nuancë pasqyron më mirë humorin tonë?

 

Vizatime me vija, kontraste dhe modele jo të përsëritura mes thonjve janë trendi i vitit të ri, ku dominon portokallia në një version më të përmbajtur.

Shmangni prekjet fluo dhe shtoni një ngjyrë kafe të errët ose të zezë për të luajtur me një dizajn unik. Shija çokollatë-portokalli nxjerr në pah ndjenjën e ëmbël por edhe strikte që e shijoni gjithmonë pasi ju magjeps. Vetëm këtë herë vizioni do të jetë ai që do të dëgjojë veçantinë e shijes suaj.

Larg apo afër, në formë katrore apo bajameje, hiqni qafe shenjat, thyeni çdo rregull dhe vini në punë imagjinatën tuaj.

 

Tani ju merrni përsipër! A do të guxoni?

 

/abcnews.al