Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`
Lajme

Ky është programi i nesërm në `Mirëmëngjesi Kosovë`

Nesër në emisionin e mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, në Radio Televizionin e Kosovës (RTK), do të diskutohet për tema të ndryshme, për të cilat do flasin mysafirët e ftuar.

Do të ketë lidhje të drejtpërdrejt lidhur me protestën kundër shtrenjtimin e rrymës.

Për ditën botërore të edukimit mjedisor, do të flas, Zeqir Veselaj profesor i lëndëve mjedisore në Fakultetin e Edukimit të Universitetit të Prishtinës.

Në lidhje të drejtpërdrejt, për nisjen e konferencës "Koha Për ndikimin tim", do të flas, Shenaj Belegu Zeneli koordinatore e projektit.

Në lidhje të drejtpërdrejt do të flas, Agim Vinca, poet dhe publicist.

Emisioni i mëngjesit “Mirëmëngjesi Kosovë”, përpos bisedave në studio dhe lidhjeve të drejtpërdrejta nga vende të ndryshme të Kosovës, sjellë për shikuesit edhe storie të ndryshme të përgatitura nga gazetarët e RTK-së.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa