Kryeministri Kurti përkujton Ditën e Holokaustit
Lajme

Kryeministri Kurti përkujton Ditën e Holokaustit

Kryeministri Albin Kurti ka përkujtuar Ditën e Holokaustit, në nderim të miliona hebrejve të vrarë gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Kurti ka shkruar në Twitter se viktimat e Holokaustit s’duhet të harrohen.

“Sot është Dita e Përkujtimit të Holokaustit. Ne nderojmë miliona hebrenj të shfarosur në kampet naziste të vdekjes gjatë Shoah. Le të zotohemi se do të themi gjithmonë emrat e viktimave dhe vendet e tmerrit. Nuk guxojmë të harrojmë”, ka shkruar ai.

Today is Holocaust Remembrance Day. We honor the millions of Jews exterminated in Nazi death camps during the Shoah. Let us pledge to always say the names of the victims and the sites of the horror. We dare not forget.

— Albin Kurti (@albinkurti) January 27, 2022


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa