Janë një shpëtim për shtyllën kurrizore
Lifestyle

Janë një shpëtim për shtyllën kurrizore

Pozicioni i gabuar i ulur rëndon qafën dhe shpinën dhe ndikon në qëndrimin e përgjithshëm, i cili përkeqësohet me kalimin e kohës.

Për fat të mirë, disa ushtrime mund t’i lehtësojnë këto probleme.

Ne gjetëm një stërvitje që përbëhet nga disa ushtrime të lehta joga që do të përmirësojnë ndjeshëm qëndrimin, por edhe do të lehtësojnë dhimbjet.

Duhet të ndani vetëm dhjetë minuta në ditë dhe, nëse jeni këmbëngulës, në një kohë të shkurtër do të ndieni se muskujt e shpinës janë shumë më të fortë dhe se qëndrimi juaj është përmirësuar.

Edhe pse janë shumë të lehta për t’u kryer, ato janë shumë efektive.

Ato godasin grupet e duhura të muskujve, i forcojnë dhe i zgjasin, gjë që kontribuojnë në ndjenjën e përgjithshme më të mirë.

Në video shikoni se si duket i gjithë trajnimi: