Kronika e librit e RTK-së këtë herë prezantohet nga Gjermania
Foto: RTK
Kulturë

Kronika e librit e RTK-së këtë herë prezantohet nga Gjermania

Kimete Kasumi/ RTKLive

Gazetarja e RTK-së, Alketa Gashi-Fazliu, paraqitjen e titujve të ri në këtë javë e ka bërë nga qyteti i bukur i Shtutgartit, te njëra ndër bibliotekat më të mëdha në Gjermani, “Thalia”.

Çdo javë gazetarja Alketa Gashi-Fazliu për adhuruesit e librave paraqet pesë tituj të ri të veprave të pesë autorëve shqiptarë dhe të huaj.

Në këtë javë ajo ka paraqitur librin “Frymë” të autorit Isuf Sherifi, librin “Buzëqeshja” të autorit Besnik Zefi, “Stina e pestë e vitit” të autorit Sasho Dimoski, “Mbi marrëzinë” të autorit Robert Musil dhe në fund një libër për fëmijë me titull “Polici”.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë: