"Kronika e librit" prezanton titujt e rinj
Foto / RTK
Kulturë

"Kronika e librit" prezanton titujt e rinj

Shqipe Gashi/RTKlive

Në "Kronikë e librit" janë pesë tituj të rinj që u prezantuan nga gazetarja Alketa Gashi- Fazliu, pesë libra që i`a vlen ti keni dhe ti lexoni.

Libri i parë i prezantuar këtë javë është “Kraja”nga  autori Korab Krajam. Pastaj  “Vera e shpirtit” nga Vlora Obertinca, “ Binjake” nga Gjulja Besa, “Balta” nga Kristiano Armando Gezos, dhe për më të vegjëlit u prezantua libri “Djali që jeton me dragonj” nga Andy Shepherd.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa