Kryeministri Kurti vizitoi Panairin e Librit “Prishtina 2022”
Zyra e Kryeministrit
Kulturë

Kryeministri Kurti vizitoi Panairin e Librit “Prishtina 2022”

KP

Kryeministri iKosovës, Albin Kurti, ka vizituar Panairin e Librit “Prishtina 2022”, të 22-in me radhë, që u mbajt nga 7 qershori në Pallatin e Rinisë e Sporteve në Prishtinë dhe përfundon sot.


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa