Festivali i Këngës në RTSH, nisin aplikimet për edicionin e 61-të
Foto: RTSH
Kulturë

Festivali i Këngës në RTSH, nisin aplikimet për edicionin e 61-të

RTSH

Radio Televizioni Shqiptar fton të gjithë krijuesit dhe interpretuesit të marrin pjesë në konkurrim për t’u bërë pjesëmarrës në Festivalin e 61-të të Këngës ë RTSH.

Për të marrë pjesë në përzgjedhje, kërkohet:

- Versioni final i kënduar i këngës (jo më shumë se 4 minuta i gjatë);

- Versioni final i instrumentales, me dhe pa zërat shoqërues;

- Teksti i plotë i këngës;

- Emrat e autorëve të këngës, poeti dhe kompozitori;

- Foto artistike, biografi e këngëtarit apo grupit, përfshirë aktivitete, çmime e veçanti të tjera;

Mungesa e njërës prej kërkesave, mund t’ju bëjë të pavlefshëm për përzgjedhjen!

Mënyra e aplikimit është duke dorëzuar dosjen pranë Zyrës së Protokollit të Radio Televizionit Shqiptar ose duke i dërguar në postën elektronike, në adresën e dedikuar të Festivalit:[email protected]


Bast-Trade
AlbiMall
Eurokoha
Vjosa