"Kronika e librit" prezanton tituj të rinj
Foto: RTK
Kulturë

"Kronika e librit" prezanton tituj të rinj

Kimete Kasumi/ RTKlive

Gazetarja e RTK-së, Alketa Gashi-Fazliu, edhe këtë të mërkurë ka bërë paraqitjen e titujve të rinj.

Çdo javë gazetarja Alketa Gashi-Fazliu për adhuruesit e librave paraqet pesë tituj të ri të veprave të pesë autorëve shqiptarë dhe të huaj.

Në këtë javë ajo ka paraqitur librin "Pendesa e perëndive" të autorit Gazmend Mahili, pastaj librin "Përplasja e madhe" të autorit Enver Hoxha, "Loja e jetës & si ta luajm atë" të autores Florence Scovel Shinn,"Aq i/e mirë sa s'të shpërfillin dot", nga Cal Newport dhe në fund një libër për fëmijë me titull "Gjergji & Ana dhe çelësi i fshehtë i gjithësisë", nga Lucy & Stephen Hawking.

Për më shumë ndiqeni videon e plotë:


APR
Romay Lift