Hapet Observatori i Prishtinës për vrojtimin e hapësirës dhe kozmosit
Foto/ Astronomy Club of Kosova
Në Fokus

Hapet Observatori i Prishtinës për vrojtimin e hapësirës dhe kozmosit

RTKlive

Sot tek Pallati i Rinisë në Prishtinë, hapet Observatori i Prishtinës për vrojtimin e hapësirës dhe kozmosit. Merr pjesë dhe kryetari i Komunës së Prishtinës, Përparim Rama.


MË SHUME NGA Në Fokus