Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët
Në Fokus

Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët

Shkurta Rrahmani / RTKlive

Kuvendi i Republikës së Kosovës organizon aktivitetin tradicional, "Bashkatdhetarët në Kuvend" dhe hap dyert për të gjithë.

Të gjithë bashkatdhetarët të cilët dëshirojnë ta vizitojnë Kuvendin e Kosovës dhe të takohen me deputetë, janë të mirëpritur dhe ftohen t’i bashkëngjiten këtij aktiviteti të hënën dhe të martën, më 18 dhe 19 korrik 2022.


MË SHUME NGA Në Fokus