Sot dhe nesër Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët
Foto,Kuvendi
Në Fokus

Sot dhe nesër Kuvendi hap dyert për bashkatdhetarët

RTKlive

Të hënën dhe të martën, më 18 dhe 19 korrik 2022, Kuvendi i Republikës së Kosovës organizon aktivitetin tradicional “Bashkatdhetarët në Kuvend”.

"Të gjithë bashkatdhetarët të cilët dëshirojnë ta vizitojnë Kuvendin e Kosovës dhe të takohen me deputetë, janë të mirëpritur dhe ftohen t’i bashkëngjiten këtij aktiviteti, nga ora 8:00 – 16:00", njofton Kuvendi i Kosovës.


MË SHUME NGA Në Fokus