Policia me urdhër të Prokurorisë inspekton objektet e villave në Brezovicë
Lajme

Policia me urdhër të Prokurorisë inspekton objektet e villave në Brezovicë

Driton Ramadani/ RTK

Prokuroria Themelore në Ferizaj, Drejtoria e Krimeve të Rënda e PK-së, Ministria e Mjedisit dhe Agjensia Kadastrale e Kosovës dhe komunës së Shtërpcës sot po bëjnë inspektimim e objekteve të zonës të villave në Brezovicë.

I tërë ky inspektim po bëhet që të verifikohen se objektet në këtë Zonë a janë të paijisur me dokumentacione të rregullta.

Ky inspektim ndërlidhet me rastin "Brezovica" ku nga ana e Prokurorisë Thelemore janë inicuar procedura penale ndaj disa personave për veprat keqpërdorim të detyrës zyrtare marrje dhe dhënje e ryshfetit.


APR
Romay Lift

MË SHUME NGA Lajme