Ambasadorja e Izraelit vizitoi Bashkësinë Hebreje `Bet Izrael Kosova`
Rtklive
FOTO/ Nga faqja e Jewish Community - Bet Israel Kosova
Lajme

Ambasadorja e Izraelit vizitoi Bashkësinë Hebreje `Bet Izrael Kosova`

Afet BELA/ RTKlive

Ambasadorja e Shtetit të Izraelit në Republikën e Kosovës, Ambasadorja znj. Tamar Ziv, ka vizituar Bashkësinë Hebreje `Bet Izrael Kosova`.

Ambasadorje e Izraelit është pritur nga Kryetari i Bashkësisë Hebreje 'Bet Izrael Kosova', Hysen Hyseni.

"Patëm nderin dhe kënaqësinë të mirëpresim. Ambasadoren e Shtetit të Izraelit në Republikën e Kosovës,Shkëlqesinë e Saj Ambasadoren znj. Tamar Ziv. Ambasadorja u njoftua për punën e Bashkësisë Hebreje- Bet Israel Kosova", thuhet në njoftimin e Bashkësisë Hebreje 'Bet Izrael Kosova'.


MË SHUME NGA Lajme