‘Pa faj’, Teatri i Durrësit shfaqje në amfiteatrin antik
Kulturë

‘Pa faj’, Teatri i Durrësit shfaqje në amfiteatrin antik

Teatri i Durrësit “Aleksandër Moisiu” ka vënë në skenë dramën e Feliks Mitherer, “Pa faj”. Me regji të Mimoza Marjanakut, “Pa Faj” trajton temën përherë aktuale, të dhunës ndaj grave: fajin që bie mbi gruan, mbrojtjen e munguar nga instancat shtetërore, dhunën fizike e psikologjike dhe fatin që i pret fëmijët, që rriten nga nëna të lënduara psikologjikisht.

Të gjitha këto çështje, u sollën për publikun, nga aktorët Ina Nallbani, Xhejni Fama, Mimoza Marjanaku, Marvin Tafaj e Gjergj Doçi.

Trupa e aktorëve luajti në skenën antike të Amfiteatrit të Durrësit.

Me mbështetjen e Bashkisë Durrës si dhe të Qendrës Muzeore Durrës, shfaqja do të luhet çdo mbrëmje, deri në 13 gusht, duke përcjellë mesazhin se duhen marrë masa urgjente për të garantuar që të drejtat e grave të respektohen dhe të mbrohen./ atsh/


MË SHUME NGA Kulturë