Nis Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare
Kulturë

Nis Seminari Ndërkombëtar për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare

RTK

Nesër nis c dhe Kulturën Shqiptare ku pritet të marrin pjesë mbi 100 seminaristë nga e gjithë bota.

Drejtuesit e seminarit thonë se këtë vit do të shënohet numër rekord i pjesëmarrësve në 40 vjetorin e edicionit, ndërkohë që seminari organizohet tash e 48 vjet.

Ky seminar, i cili është themeluar në vitin 1974, organizohet për studentët dhe studiuesit e gjuhës, letërsisë dhe kulturës shqiptare, por edhe për albanologjinë në përgjithësi.


A.R Katana
Kosovo Telecom
Golden Eagle